20 Απριλίου, 2024
Οικονομία

ΑΑΔΕ: Παράταση έως 2 Απριλίου για πληρωμή οφειλών λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας

Την παράταση της προθεσμίας πληρωμής οφειλών λόγω της ειδικής τραπεζικής αργίας που επιβάλει το Πάσχα των Καθολικών ανακοίνωσαν το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ επισημαίνει ότι οι προθεσμίες για καταβολή οφειλών και δόσεων παρατείνονται λόγω Καθολικού Πάσχα, έως και τις 2 Απριλίου 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει της Απόφασης ΠΟΛ. 1061/2018 (ΦΕΚ B 1167), οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση και των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων που λήγουν στις ορισθείσες ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών (29/3/2024 και 1/4/2024 – Καθολικό Πάσχα) παρατείνονται μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή μέχρι και τις 2 Απριλίου 2024.

Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων που λήγουν την Παρασκευή 29/3 και τη Δευτέρα 1/4 δεν επηρεάζονται από την τραπεζική αργία και παραμένουν αμετάβλητες».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 250 εκατ. ευρώ το Δημόσιο με επανέκδοση πενταετούς ομολόγου

admin

Moody’s: Θετική ψήφος στις 4 συστημικές τράπεζες της Ελλάδας για τις επιδόσεις του 2023

admin

Γιατί είναι προτεραιότητα το σιδηροδρομικό τμήμα «Νέα Καρβάλη – Τοξότες»  στη Βόρεια Ελλάδα

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy