25 Ιουλίου, 2024
Οικονομία

Αυξήθηκε το μισθολογικό κόστος κατά 5,5% το δ΄ τρίμηνο του 2023

Κατέγραψε αύξηση 5,5% ο δείκτης μισθολογικού κόστους συνολικά, εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών, το τελευταίο τρίμηνο του 2023, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ενώ την αντίστοιχη περίοδο του 2022, ο δείκτης μισθολογικού κόστους είχε σημειώσει αύξηση 7% σε σχέση με το 2021, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ακόμα ο δείκτης μισθολογικού κόστους , με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών παρουσιάζει αύξηση κατά 5,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ’ τριμήνου 2022, έναντι αύξησης 6,8% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2022 προς το 2021.

Ενώ, ο δείκτης μισθολογικού κόστους, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, παρουσιάζει αύξηση κατά 6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ’ τριμήνου 2022, έναντι αύξησης 6,4% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2022 προς το 2021.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurobank: Οι νέες μειωμένες χρεώσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 2 Αυγούστου

admin

Επιστροφή σε προ κρίσης κερδοφορία για τις ευρωπαϊκές τράπεζες

admin

ΔΥΠΑ: Αυξάνονται από σήμερα κατά 6,4% τα επιδόματα ανεργίας – Ο χάρτης των παροχών

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy