24 Ιουλίου, 2024
Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Χάνομαι είναι εδώ» η τελευταία λέξη της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (01/04/2024) έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και που οδήγησε στην δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της.

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής Live News προκαλούν ανατριχίλα καθώς το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την 28χρονη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων να μιλάει με την Άμεση Δράση, λίγο προτού ο 39χρονος την δολοφονήσει με το μαχαίρι μέσα στον κόσμο και δίπλα στο φυλάκιο του τμήματος.

Και αν το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα, το ηχητικό ντοκουμέντο με την 28χρονη Κυριακή να μιλάει με τον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης είναι εξοργιστικό καθώς η κοπέλα μένει αβοήθητη με τον αστυνομικό να της απαντάει κυνικά πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Η 28χρονη Κυριακή έχει μόλις αντικρίσει τον 39χρονο πρώην σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ δίπλα της είναι ο φίλος της που την συνοδεύει.

Αρχίζουν να τρέχουν προς τον σκοπό του τμήματος για να σωθούν με τον δράστη να τους καταδιώκει με το κουζινομάχαιρο στο χέρι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά θα ξεψυχήσει δίπλα από το κουβούκλιο του 48χρονου αρχιφύλακα.

Πλέον, επικρατεί πανικός. Αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονίας, ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος, ο φίλος της 28χρονης και κάτοικοι της περιοχής τρέχουν για να βοηθήσουν όμως, είναι δυστυχώς είναι πολύ αργά.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της φρίκης

Το LIVE NEWS παρουσιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία της 28χρονης με την  Άμεση Δράση. Η κοπέλα τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση με τον τηλεφωνητή να είναι απόλυτα «ψυχρός» και να ενεργεί διεκπεραιωτικά, παρά το γεγονός πως του περιγράφει τον φόβο της. Για να λάβει την απάντηση πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Αστυνομία: Άμεση Δράση
Θύμα: Ναι, καλησπέρα.
Αστυνομία: Γεια σας.
Θύμα: Βρίσκομαι στο τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Αστυνομία: Ναι.
Θύμα: Και χρειάζομαι κάποιον να με πάει στο σπίτι μου, γιατί έξω από το σπίτι μου με περιμένει ο πρώην μου, ο οποίος έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.
Αστυνομία: Οπότε να στείλω στο σπίτι σας για τον πρώην σας;
Θύμα: Ορίστε;
Αστυνομία: Να στείλω περιπολικό στο σπίτι σας για τον πρώην σας;
Θύμα: Όχι, είμαι στο τμήμα και θέλω να πάω σπίτι και φοβάμαι να πάω μόνη μου. Τον είδα, περιμένει έξω από την πόρτα.
Αστυνομία: Ωραία, το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω άμα θέλετε στο σπίτι σας.
Θύμα: Ωραία, στείλτε στο σπίτι μου.


Αστυνομία: Σε ποια οδό;
Θύμα: Αριστιφάνους, Άγιοι Ανάργυροι. Σε πόση ώρα; Σε πόση ώρα θα είναι εκεί;
Αστυνομία: Δεν γνωρίζω σε πόση ώρα.
Θύμα: Ωραία, Κι εγώ τι πρέπει να κάνω; Να περιμένω στο τμήμα ή να ξεκινήσω να πηγαίνω προς τα εκεί;
Αστυνομία: Του έχετε κάνει μήνυση;
Θύμα: Όχι.
Αστυνομία: Οπότε… αυτός τι κάνει; Περιμένει για ποιον λόγο;
Θύμα: Περιμένει για να μου… για να με εκδικηθεί, δεν ξέρω. Να με χτυπήσει. Και χθες είχε έρθει και δεν το τραβήξαμε τόσο.
Αστυνομία: Το όνομά σας;
Θύμα: Γρίβα Κυριακή.
Αστυνομία: Οπότε, αναμένει έξωθεν της οικίας της ο πρώην σύντροφός της, με σκοπό να σας ασκήσει βία έτσι;
Θύμα: Ναι.
Αστυνομία: Με σκοπό να της ασκήσει βία. Σε πόση ώρα θα είστε περίπου εκεί; Να γράψω; Θέλετε;
Θύμα: Δίπλα είμαι. Δίπλα είμαι. Σε δύο λεπτά θα είμαι εκεί εγώ.
Αστυνομία: Βρίσκεται πλησίον. Βρίσκεστε στο αστυνομικό τμήμα να γράψω;
Θύμα: Τώρα ναι, αλλά είμαι με αυτοκίνητο με ένα  φίλο μου και θέλουμε να πάμε σπίτι.
Αστυνομία: Βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

«Χάνομαι! Έχει έρθει εδώ»

Την ώρα η κοπέλα μιλάει με την Άμεση Δράση και προσπαθεί να βρει μια άκρη, έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγάλο της φόβο. Βλέπει τον πρώην σύντροφό της και φωνάζει έντρομη «χάνομαι, έχει έρθει εδώ» και δευτερόλεπτα μετά ο 39χρονος της επιτίθεται και την δολοφονεί.

Θύμα: Εεε.. χάνομαι. Έχει έρθει εδώ.
Αστυνομία: Ο πρώην;
Θύμα: Ναι είναι εδώ.
Αστυνομία: Οπότε να το στείλω στο αστυνομικό τμήμα;
Θύμα: Ναι (ακούγονται κραυγές)
Αστυνομικός: Με ακούτε;

Ακούγονται φωνές και το κινητό πέφτει στο έδαφος

Επικρατεί πανικός στο σημείο με την 28χρονη να ουρλιάζει καθώς ο πρώην σύντροφός της την μαχαίρωσε και την σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Το κινητό έπεσε κάτω και καταγράφονται οι κουβέντες των ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν.

-Την σκότωσε. Την σκότωσε. Την σκοτώνει.
-Την σκότωσε. Ένα ασθενοφόρο γρήγορα.
-Με ακούτε;
-Παιδιά.
-Έχει μαχαίρι στο χέρι.
-Με ακούτε;
-Ασθενοφόρο, γρήγορα. Ασθενοφόρο. Με ακούτε;
-Με ακούτε;
-Πάμε παιδιά, πάμε λίγο.
-Πίσω φύγετε.
-Ρε παιδιά η κοπέλα! Τι γίνεται με το ΕΚΑΒ;
-Ήρθε η κοπέλα να μας καταγγείλει ότι την παρακολουθεί.
-Δεν έχει παλμό.
-Δώσε μου εικόνα, από τους τραυματίες. Οι υπόλοιποι, παιδιά, να κλείσουμε το χώρο να μην έρχεται κανείς και μακριά από αυτούς.

«Ξηλώθηκαν» ο διοικητής και οι 4 αστυνομικοί της μοιραίας νύχτας

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στο Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους καθώς καρατομήθηκαν ο Διοικητής και 4 αστυνομικοί που είχαν εμπλακεί τη νύχτα της δολοφονίας.

Εκτός από τον Διοικητή απομακρύνθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος. Υπενθυμίζεται ότι αντικαθίσταται και ο διοικητής του ΑΤ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Στον εισαγγελέα το ηχητικό

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως «το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες (02/04/2024), από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.
Όπως έγινε γνωστό αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.


Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.
Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός: Ανατροπή σκηνικού με λασποβροχές και αφρικανική σκόνη έως και την Παρασκευή – Τον ήλιο τον ξεχνάμε

admin

Καλλιθέα: Νεκρός ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με φορτηγό

admin

Κυριακή της Ορθοδοξίας με κονσέρτο της Σόνιας Θεοδωρίδου στην Κωνσταντινούπολη παρουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy