14 Απριλίου, 2024
Οικονομία

Αγρότες: Τι απαντά ο ΟΠΕΚΕΠΕ στα δημοσιεύματα περί «διόρθωσης» 280 εκατ. ευρώ στα κοινοτικά κονδύλια

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ενδεχόμενη δημοσιονομική διόρθωση ύψους 280 εκ. ευρώ από την Ε.Ε., η νέα Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζει ότι έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΕΚΕΠΕ δηλώνει ότι πρώτα θα ενημερωθεί διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα. Αναλαμβάνει επίσης δράση για την εντατική ενεργοποίηση των αρμόδιων διευθύνσεων και των εσωτερικών μηχανισμών του για την καθολική και αρμονική συνεργασία του με τα εθνικά και ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα που αφορά σε ευρήματα παρελθόντων ετών και σε περιόδους άλλων διοικήσεων.

Όλα αυτά, πάντοτε σε συντονισμό και υπό τις κατευθύνσεις του εποπτικού θεσμικού οργάνου και φορέα δηλαδή του ΥΠΑΑΤ και με κοινό στόχο να μην επιτρέψουμε ελλείψεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος να διαμορφώσουν ενδεχόμενες ανεπιθύμητες συνθήκες τόσο για τον Οργανισμό όσο και για το σύνολο του πρωτογενούς τομέα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΕΤΑΕΝ: Τα αιολικά πάρκα στην προστασία του δασικού περιβάλλοντος

admin

2024, η χρονιά της μεγαλύτερης άμπωτης ρευστότητας στην ιστορία του συστήματος, υπογραφή Fed, BoJ, EKT

admin

Το «μέτωπο» που έσπασε με το καλημέρα, τα 24 εξώδικα στην Άννα Μισέλ, το κλίμα στην αγορά μετά την πρόταση δυσπιστίας, η μάχη ΔΕΗ – NRG για τους φορτιστές, τα μυστήρια της Q&R και οι «ισχυροί πόλοι» της πληροφορικής

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy