22 Ιουλίου, 2024
Οικονομία

Doppler: Σε διαπραγμάτευση οι μετοχές αξίας 0,04 ευρώ από την ΑΜΚ

Η εταιρεία «ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοίνωσε σήμερα (11.7.2024) ότι την Δευτέρα, 15/07/2024 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 1.221.580 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου άυλων μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,04 ευρώ εκάστης.

Ειδικότερα, οι Νέες Μετοχές, που θα διαπραγματευτούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, όπως αποφασίσθηκε από την 31/05/2024 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας.

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίασή της την Πέμπτη, 11/07/2024 ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 1.221.580 Νέων Μετοχών.

Οι Νέες Μετοχές που προέκυψαν από την Αύξηση θα είναι πιστωμένες, κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης, στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξίων των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΤΑΙΠΕΔ: Εκκίνηση διαγωνισμού για την ανάπτυξη επιχειρηματικού πάρκου στον Δήμο Φυλής

admin

Πάσχα: Ξεκινά στις 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

admin

Μέχρι τώρα 3.400 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν την προκαταβολή του 50% της κρατικής αρωγής

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy