21 Μαΐου, 2024
Οικονομία

ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση έργου με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι η Κοινοπραξία ΕΚΤΕΡ Α.Ε.- ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε. υπέγραψε σύμβαση έργου με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Συγκεκριμένα, αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση του έργου: «Υποέργο 10 : Υποδομή Έρευνας και Καινοτομίας του ΙΤΕ (Ιωάννινα)» του έργου «1. ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΤΕ) – ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 10.020.275,71 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι 21 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. συμμετέχει στην ανωτέρω Κοινοπραξία με ποσοστό 50%.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 131,83 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Aldemar Resorts – Συνεδριακό Κέντρο: Νέα δεδομένα στην τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας

admin

Επιτόκια τραπεζών: Αμετάβλητα στις νέες καταθέσεις, αύξηση 6,24% στα νέα δάνεια τον Μάρτιο

admin

Ενέργεια: Χαμηλότερες οι τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy