21 Μαΐου, 2024
Οικονομία

Ελλάκτωρ: Πρόταση εξαγοράς του 38,79% της Reds

Πρόταση για την εξαγορά του 38,79% της Reds από την RB Ellaktor Holding κατέθεσε η Ελλάκτωρ έναντι 60,14 εκατ. ευρώ δηλαδή 2,70 ευρώ ανά μετοχή και η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τριών εβδομάδων.

Εφόσον υλοποιηθεί η εξαγορά ποσοστού ίσου ή μεγαλύτερου του 95% από την Ελλάκτωρ, η Reds προτίθεται να εκκινήσει διαδικασία οικειοθελούς αποχώρησης από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται σε €60.149.906, ήτοι €2,70 ανά μετοχή, το δίκαιο και εύλογο του οποίου έχει επιβεβαιωθεί, κατόπιν διενέργειας αποτίμησης των μετοχών της REDS και σύνταξης σχετικής έκθεσης, από τον ανεξάρτητο χρηματοοικονομικό σύμβουλο «Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ».

Δεδομένου ότι η RB Holding αποτελεί συνδεδεμένο μέρος με την Εταιρεία, για την σύναψη της σύμβασης αγοράς των μετοχών που κατέχει στην REDS, θα τηρηθεί η διαδικασία των αρ. 99 και επ. του ν. 4548/18 ως ισχύει..

Η συναλλαγή αναμένεται εύλογα να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων τριών (3) εβδομάδων.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παράξενα πράγματα…. Γιατί η ΤτΕ επιλέγει να μιλήσει τώρα για «σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου»;

admin

Χατζηδάκης: Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώνεται και δεν θα δοθεί παράταση

admin

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Στρατιωτική στήριξη Κιέβου και κυρώσεις κατά Μόσχας διχάζουν τους Ευρωπαίους ηγέτες

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy