20 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

Επιχειρήσεις – Ψηφιακές Συναλλαγές: Άνοιξε ο 4ος κύκλος της διαδικασίας έκδοσης vouchers

Ενεργή είναι η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) για τις δικαιούχες επιχειρήσεις του Δ’ Κύκλου της Κατηγορίας Ενέργειας 1 του Προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές».

Για την έκδοση των επιταγών για τις Ψηφιακές Συναλλαγές, η κάθε δικαιούχα επιχείρηση θα πρέπει να εισέλθει στον λογαριασμό του (στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης) και να επιλέξει το πεδίο «Έκδοση & Διαχείριση Επιταγών», ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Επισημαίνεται ότι:

  • Οι δικαιούχοι δύναται να εκδίδουν μία ή περισσότερες επιταγές, με αθροιστική αξία (όλες μαζί) έως το συνολικό εγκεκριμένο ποσό ενίσχυσής τους.
  • Η δυνατότητα έκδοσης επιταγών θα είναι ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, σύμφωνα με τις επιμέρους προθεσμίες πραγματοποίησης αγορών προϊόντων και υπηρεσιών ανά Κατηγορία Ενέργειας.

Προτείνεται, ως καλή πρακτική, οι δικαιούχοι να εκδίδουν τις επιταγές τους, αφού έχουν επιλέξει προϊόν προς αγορά και γνωρίζουν την αξία τιμολόγησης και αντίστοιχης επιχορήγησης (ανά τιμολόγιο).

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έλεγχοι στην φέτα: 1 στα 4 δείγματα αποκαλύπτουν «μη συμμόρφωση» στη σήμανση της ετικέτας

admin

Σδούκου: «Στηρίζουμε την αύξηση της δυναμικότητας των αγωγών TAP και IGB»

admin

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας: Στον «αέρα» το νέο Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy