25 Μαΐου, 2024
Οικονομία

Εpsilon Νet: Διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή

Η Epsilon Net επιβεβαίωσε σήμερα (25.4.2024) ότι έχει προβεί σε διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή.

Συγκεκριμένα, η Epsilon Net γνωστοποιεί τα εξής σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της, μετά από ενημέρωση που έλαβε από το βασικό της μέτοχο:

Το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβές.

Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον η Εταιρία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται προσωρινά από σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «EPSILON NET Α.Ε.», με βάση την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς των μετοχών της ως άνω εταιρείας, και μέχρις ότου παρασχεθεί ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό σχετικά με την πιθανή ολοκλήρωση της συμφωνίας μετόχων και τους όρους της συναλλαγής.

Τέλος, αναστέλλονται προσωρινά και τα Προϊόντα Δανεισμού επί των μετοχών της ανωτέρω εταιρείας.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ευρωπαϊκή Ένωση: Πράσινο φως για βοήθεια στην Ουκρανία, ύψους 50 δισ. ευρώ

admin

Λαϊκές αγορές: Στις 13 Μαΐου ξεκινάει η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

admin

ΑΑΔΕ: Άνω των 2,2 δισ. ευρώ τα τελικά ποσά του ΕΝΦΙΑ – Ξεπέρασαν τα 7 εκατ. ευρώ οι εκπτώσεις

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy