22 Ιουλίου, 2024
Οικονομία

Ερευνώ – Καινοτομώ: Παρατείνεται το πρόγραμμα έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2024

Παράταση έως τον Σεπτέμβριο 2024 για το πρόγραμμα Ερευνώ – Καινοτομώ δόθηκε με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Ν. Παπαθανάση, σε συνεργασία με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη, αρμόδια για ζητήματα Έρευνας και Καινοτομίας.

Η παράταση στις δυο παρεμβάσεις της δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 202, δίνεται έως τα τέλη Ιουλίου για την πρώτη δράση και έως τον Σεπτέμβριο για την δεύτερη.

Ειδικότερα:

  • για την Παρέμβαση Ι (Έρευνα και Ανάπτυξη από Επιχειρήσεις): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τρίτη 30.07.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 10.07.2024.
  • για την Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 09.09.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 17.07.2024.

Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πράσινο φως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη δημόσια προσφοράς της τράπεζας Πειραιώς

admin

Χαμηλότερες ή ίσες με πέρσι οι τιμές στα σούπερ μάρκετ σε προϊόντα του σαρακοστιανού τραπεζιού

admin

ΗΠΑ: Σε χαμηλό έξι μηνών οι νέες θέσεις εργασίας, αυξήθηκε η ανεργία

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy