25 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

ΕΣΠΑ 2021-2027: Στις 10 ημέρες αυξάνεται η προθεσμία για ενστάσεις στις αξιολογήσεις ένταξης

Δέκα ημέρες προθεσμία για υποβολή ένστασης επί των αποτελεσμάτων αξιολόγησης ένταξης στα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021-2027 έχουν πλέον οι υποψήφιοι, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κ. Νίκου Παπαθανάση.

Σημειώνεται ότι προ της απόφασης, η προθεσμία που είχαν στη διάθεση τους οι υποψήφιοι για να ενταχθούν σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2021-2027 ήταν 7 εργάσιμες, ενώ τώρα το οικονομικό επιτελείο διευρύνει τα χρονικά περιθώρια για την υποβολή της ένστασης.

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν επί των αποτελεσμάτων αξιολόγησης των υποβληθεισών προτάσεων κάθε σταδίου σε όλες τις προσκλήσεις που εκδίδονται από τις Διαχειριστικές Αρχές των Τομεακών και Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2021-2027, και από τους Ενδιάμεσους Φορείς που ορίζονται για να ασκήσουν καθήκοντα της Διαχειριστικής Αρχής, υπό την ευθύνη και την εποπτεία της, εξαιρουμένων των Προγραμμάτων INTERREG.

Η ένσταση οφείλει να αναφέρει απαραιτήτως την πράξη κατά της οποίας στρέφεται και περιέχει τους ειδικότερους λόγους για τους οποίους πρέπει να αναμορφωθεί, είτε λόγω έλλειψης νομιμότητας της πράξης είτε για λόγους ουσίας.

Επίσης, περιλαμβάνει όλα τα δικαιολογητικά και λοιπά υποστηρικτικά έγγραφα που τεκμηριώνουν το σχετικό αίτημα.

Εάν απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για την εξέταση της ένστασης, ζητούνται από την αρμόδια Υπηρεσία ή επιτροπή η οποία έχει την ευθύνη εισήγησης στο αρμόδιο όργανο για την αποδοχή ή απόρριψη της ένστασης και προσκομίζονται εντός της τασσόμενης κάθε φορά προθεσμίας. 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

«Ημέρα Καριέρας» – Ηράκλειο Κρήτης: Πάνω από 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.700 θέσεις εργασίας

admin

Eπιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών για ίση εργασιακή μεταχείριση των γυναικών

admin

Ένστολοι: Τι ισχύει για τον υπολογισμό του ασφαλιστικού χρόνου προϋπηρεσίας

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy