17 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

«Γιαννίτσης Logistics»: Ποια είναι η εταιρεία που ελέγχεται για τα έτοιμα σχολικά γεύματα

Ευρείες δραστηριότητες παροχής εστίασης (πχ σε δομές υγείας, στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κλπ.) στην περιοχή της Λαμίας είχε αναπτύξει η εταιρεία «ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ CATERING AE», το εργοστάσιο της οποίας κάηκε προχθές (19.5.2024). Yπενθυμίζεται πως η εν λόγω εταιρεία ελέγχεται για το γεγονός ότι προμήθευσε με έτοιμα γεύματα σχολείο της Λαμίας, οδηγώντας σε τροφική δηλητηρίαση δεκάδες μαθητές.

Σύμφωνα με το προφίλ της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, η ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε. διατηρεί το «FRESH CATERING» στο οποίο παρασκευάζονται καθημερινά έτοιμα γεύματα με στόχο την κάλυψη διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων, ομιλιών και συνεδρίων στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας αλλά και εκτός του νομού Φθιώτιδας, καθώς και στην ανάληψη της σίτισης μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, όπως και τη βιοτεχνία «ΓΑΣΤΡΑ», στα υποδειγματικά εργαστήρια της οποίας παράγονται τα δικά της χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα.

Στους χώρους των εργαστηρίων της, καθώς και σε όλους τους χώρους αποθήκευσης διακίνησης και εμπορίας των προϊόντων- γευμάτων των «FRESH CATERING» και «ΓΑΣΤΡΑ», τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας επιτυγχάνεται μέσα από την εφαρμογή και ορθή λειτουργία του ISO 22000.

Σημειώνεται, επίσης, πως η εταιρεία ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ είναι πιστοποιημένη κατά OHSAS, ένα πρότυπο που αφορά στην εργασιακή υγεία και ασφάλεια, και κατά ISO 14001 σύμφωνα με το οποίο εφαρμόζεται ένα σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο προφίλ της εταιρείας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται και έχει κατ’ επανάληψη καλύψει διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και διάφορες αθλητικές διοργανώσεις με την προμήθεια έτοιμων γευμάτων σε καντίνες κι σταντ εξυπηρέτησης στους χώρους που εξελίσσονται οι αγώνες.

Το εύρος της δραστηριότητας της εταιρείας εκτείνεται παράλληλα και στην κάλυψη κάθε είδους συνεστιάσεων, συγκεντρώσεων, ομιλιών και συνεδριών στην ευρύτερη περιοχή εντός αλλά και εκτός νομού Φθιώτιδας καθώς και στην ανάληψη της σίτισης μεγάλων οργανισμών όπως:

 1. Τη σίτιση των ασθενών και εφημερευόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας επί σειρά ετών.
 2. Τη μίσθωση του εστιατορίου – κυλικείου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με φαγητά self service, έτοιμα γεύματα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, των ιατρών και του διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου.
 3. Τη σίτιση των νοσηλευομένων της Πολυκλινικής Λαμίας.
 4. Τη σίτιση των νοσηλευομένων της Μαιευτικής Πολυκλινικής Τρικάλων.
 5. Tη διακίνηση τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής – Διατροφή σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα σε σχολεία σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Άμφισσας, του Καρπενησίου, και του Δομοκού για το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2016 έως και σήμερα.
 6. Την προμήθεια έτοιμων γευμάτων για την κάλυψη των συσσιτίων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 7. Την προμήθεια ειδών κυλικείου και καντίνας στο κατάστημα κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας.
 8. Τη σίτιση των σπουδαστών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, στην Άμφισσα και στο Καρπενήσι.
 9. Την εκμετάλλευση των κυλικείων των κτιρίων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία και τα Ψαχνά Ευβοίας.
 10. Την προμήθεια τροφίμων παιδικών σταθμών στη Λαμία.
 11. Την σίτιση των μαθητών του μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας επί σειρά ετών.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΕ: Μειώθηκε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια το εμπόριο αγροτικών προϊόντων το 2023

admin

Tσακλόγλου: Η νέα ρύθμιση χρεών καλύπτει όσους έχουν καταθέσει αίτηση μετά την ψήφιση του νόμου

admin

Πως οι μεγάλες αυξήσεις των μισθών των Γερμανών κάνουν «απλησίαστα» τα δάνεια στην Ελλάδα

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy