24 Απριλίου, 2024
Οικονομία

Hellenic Train: Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα

Η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train ταυτόχρονα, σημειώνει πως θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια φημολογίας που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα του Τύπου, η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Κατά συνέπεια, η εταιρεία απορρίπτει κάθε αμφιβολία για τη συνέχιση του έργου της και για το μέλλον της ως μέρος των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πως κινείται η ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας σε σύγκριση με άλλα κράτη – μέλη της ΕΕ

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Το «στοίχημα» της αναβάθμισης στις ανεπτυγμένες αγορές

admin

Διεθνείς αγορές: Η άνοδος στην Ευρώπη οδηγεί στις μετοχές σε νέα υψηλά επίπεδα

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy