20 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

Η ΗΛΕΚΤΩΡ συμμετείχε στην κορυφαία έκθεση IFAT Munich 2024

H ΗΛΕΚΤΩΡ μαζί με τη θυγατρική της στη Γερμανία HERHOF έλαβε μέρος στην κορυφαία εμπορική Διεθνή Έκθεση για τη διαχείριση του Ύδατος, Αποχέτευσης, Αποβλήτων και Διαχείρισης Πρώτων Υλών, IFAT 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από 13 – 17 Μαΐου.

Στο κεντρικό περίπτερο, τα στελέχη των δύο εταιρειών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες τις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων καθώς και τα τελευταία projects που έχουν αναλάβει. «Η IFAT 2024 αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα ανταλλαγής και προώθησης των εξελίξεων στη διαχείριση και επεξεργασία απορριμμάτων καθώς την παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων, κρίσιμους τομείς για την κυκλική οικονομία», ανέφερε ο κ Νίκος Σταθάκης, CEO ΗΛΕΚΤΩΡ.

Και συνέχισε τονίζοντας: «Κατά τη διάρκειά της (IFAT) είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε εποικοδομητικές συναντήσεις και να συζητήσουμε όλες τις εξελίξεις γύρω από τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες, αλλά και τις αυξανόμενες προκλήσεις, και να αναζητήσουμε μαζί λύσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

 

Μεταξύ άλλων, το περίπτερο των ΗΛΕΚΤΩΡ-HERHOF επισκέφτηκε και ο κ Hubert Aiwanger, Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βαυαρίας, ο οποίος συνομίλησε τόσο με τους εκπροσώπους της HERHOF όσο και με τα στελέχη της ΗΛΕΚΤΩΡ από την Ελλάδα.

Συνολικά φέτος στην IFAT Munich συμμετείχαν 142.000 επισκέπτες από περίπου 170 χώρες και περιοχές ενώ οι εκθέτες έφτασαν τους 3.211 από 61 χώρες και περιοχές.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ουκρανία: Η κατάρρευση του ενεργειακού συστήματος θεωρείται απίθανη παρά τις ρωσικές επιθέσεις

admin

Οι αγωγές για τη λίστα emails, η Λερναία Ύδρα της Πανεπιστημιούπολης, τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης που απομακρύνονται, η κατάσταση στα πρατήρια που ξεφεύγει και οι διεθνείς ανατροπές στις εταιρείες συμβούλων

admin

Ενημέρωση για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο σχεδιαζόμενων μεταβιβάσεων απαιτήσεων

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy