15 Απριλίου, 2024
Οικονομία

«Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό»: Με πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας η εκδήλωση της ΔΥΠΑ στο ΣΕΦ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» που διοργανώνει η ΔΥΠΑ, στο Στάδιο Ειρήνη και Φιλίας από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση ΔΥΠΑ προσφέρονται πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας για πολλές ειδικότητες και πολλά επίπεδα ειδικής, ενώ θα συμμετάσχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά.

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει και εφέτος «Ημέρα Καριέρας» αφιερωμένη στον τουρισμό, για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που, καθώς ξεκινάει η τουριστική σεζόν, αναζητούν προσωπικό για χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ταυτόχρονα, η εκδήλωση παρέχει τη δυνατότητα σε όλους όσοι αναζητούν εργασία στον κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη εκατοντάδων επιχειρήσεων και να διερευνήσουν ποιες ευκαιρίες απασχόλησης υπάρχουν που αντιστοιχούν στα προσόντα και στις επαγγελματικές προσδοκίες τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται εδώ.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, καθώς και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να συνομιλήσουν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και στελέχη των Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, που προσφέρουν προγράμματα σπουδών αποκλειστικά σε ειδικότητες του τουρισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, ώστε να αποτελούν κάθε φορά έναν επιτυχημένο κόμβο δικτύωσης και διασύνδεσης, ενισχύοντας την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φορολογικά χρέη: Σε διαβούλευση διατάξεις για τη διατήρηση και αναβίωση ρυθμίσεων οφειλών

admin

Αλλάζω συσκευή για επιχειρήσεις: Παράταση έως τις 15/5 για την υποβολή αιτήσεων

admin

ΔΕΗ – MYTILINEOS: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για ανάπτυξη χαρτοφυλακίου ενεργειακών έργων σε 4 χώρες

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy