14 Απριλίου, 2024
Οικονομία

Ιntralot: Εξέδωσε ομολογιακό δάνειο 100 εκατ. ευρώ με πέντε ελληνικές τράπεζες

Σύμβαση για την έκδοση ομολογιακού δανείου μέχρι 100 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Ιntralot AE στις 27 Μαρτίου 2024 με διοργανώτριες την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

Το ομολογιακό δάνειο της Intralot ΑΕ θα έχει διάρκεια μέχρι 30.6.2025 και αρχικούς ομολογιούχους δανειστές την Τράπεζα Πειραιώς, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την Τράπεζα Optima, την Attica Bank και την Παγκρήτια Τράπεζα. Εκπρόσωπος των ομολογιούχων είναι η Τράπεζα Πειραιώς.

Σήμερα (28.3.2024) το σύνολο του ομολογιακού δανείου (100 εκατ. ευρώ) εκταμιεύθηκε και η Ιntralot ΑΕ εξέδωσε ομολογίες αντίστοιχης αξίας με βάση την ανωτέρω σύμβαση.

Το ποσό του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του συνόλου του άληκτου κεφαλαίου των ομολογιών λήξης Σεπτεμβρίου 2024, εκδόσεως της θυγατρικής Intralot Capital Luxembourg SA.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έρχεται ενοποίηση του θεσμικού πλαισίου συγχωνεύσεων και διευκόλυνση ένταξης στην εναλλακτική αγορά του ΧΑ

admin

Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα στήριξης κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων Θεσσαλίας, Β. Φθιώτιδας και Έβρου

admin

Επιταχύνεται η υλοποίηση των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα υπέρ των ωφελούμενων

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy