14 Απριλίου, 2024
Οικονομία

Lamda: Ολοκλήρωση πώλησης οικοπέδου στο Βελιγράδι

Ολοκληρώθηκε η πώληση οικοπέδου έκτασης 469 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O. στο Βελιγράδι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Lamda Development S.A. 

Πιο συγκεκριμένα, η Lamda Development ανακοίνωσε ότι στις 26.3.2024 υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη μεταξύ της εταιρείας SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O. (100% έμμεση θυγατρική της Εταιρείας) και της εταιρείας MEGAPARK D.O.O. (θυγατρική της BIG CEE με έδρα το Βελιγράδι, Σερβία) για την πώληση οικοπέδου έκτασης 469 στρεμμάτων.

Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε 15,2 εκατ. ευρώ σε μετρητά. Η λογιστική καθαρή ρευστοποιήσιμη αξία του ακινήτου (απόθεμα) την 31.12.2023 (λαμβάνοντας υπόψιν και σχετική αποτίμηση ανεξάρτητου εκτιμητή) ανερχόταν σε περίπου 15,2 εκατ. ευρώ.

Αυτή η συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της εταιρείας που στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, τα Εμπορικά Κέντρα/Αναπτύξεις (The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Designer Outlet Athens, Vouliagmenis Mall και Riviera Galleria) και τις Μαρίνες.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα Οδός: Δωρεά στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής του πρώτου ηλεκτρικού ανακριτικού περιπολικού σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο

admin

Κτήμα Λαζαρίδη – Eurobank: Σύμβαση κάλυψης κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 1,2 εκατ. ευρώ

admin

Χρυσός: Νέο ρεκόρ στην τιμή του, οι προβλέψεις και τι πρέπει να ξέρουν οι επενδυτές

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy