24 Ιουλίου, 2024
Οικονομία

Νέα Οδός: Δωρεά στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής του πρώτου ηλεκτρικού ανακριτικού περιπολικού σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο

Η Νέα Οδός πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για προστασία του περιβάλλοντος και προαγωγή της αειφορίας, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί πλήθος δράσεων και έργων με στόχο να είναι στην πράξη ο πλέον πράσινος αυτοκινητόδρομος της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την αγαστή συνεργασία με την τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, η Νέα Οδός παρέδωσε στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα, ανακριτικό περιπολικό, σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο.

Η τελετή παράδοσης έγινε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Μαλακάσας (Σείριος) με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνο Λογοθέτη, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, την Διοικητή του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑ.ΘΕ. Αττικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρυσούλα Μπακού, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Νέας Οδού, κ. Ροδιανό Αντωνακόπουλο και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Νέας Οδού.

Ο Γ. Γραμματέας, κος Λογοθέτης παραλαμβάνοντας το κλειδί ανέφερε: «ιδιαίτερη χαρά σήμερα για την Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία και προφανώς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί της παραλαβής ενός σύγχρονου πράσινου οχήματος από τη Νέα Οδό. Η σημερινή ημέρα αποτελεί το πρώτο βήμα για την πράσινη αναβάθμιση του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Τροχαίας».

Ο κος Αντωνακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι διπλή η χαρά όλων μας στη Νέα Οδό. Καταρχάς παραδίδουμε το πρώτο στη χώρα ηλεκτρικό ανακριτικό όχημα σε Τροχαία αυτοκινητοδρόμων.

Κατά δεύτερον αυτό συμβαίνει σε έναν χώρο σύμβολο για εμάς, τον γνωστό σε όλους μας Σείριο, όπου με την βοήθεια και τεχνογνωσία του Ομίλου μας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχουμε θέσει σε πιλοτική λειτουργία τον πρώτο και μεγαλύτερο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φωτοβολταϊκά στα στέγαστρα των πάρκινγκ.

Σήμερα λοιπόν παραδίδουμε και επισήμως το κλειδί! Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ και εύχομαι καλή πράσινη αρχή και συνέχεια σε όλες τις Τροχαίες Αυτοκινητοδρόμων!».

Το όχημα διαθέτει αυτονομία περίπου 300 χλμ. ενώ είναι εξοπλισμένο με ειδική υποδομή της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, στη διάθεση της Τροχαίας βρίσκεται το σύνολο των φορτιστών που έχει ήδη εγκαταστήσει και λειτουργεί η Νέα Οδός στις εγκαταστάσεις της, καθώς και στον ΣΕΑ Μαλακάσας Σείριος.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Profile: Αύξηση τζίρου κατά 20% το 2023

admin

Ακρίβεια: Ανέκαμψε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο – Aυξήθηκε κατά 3,1% ο γενικός δείκτης τιμών

admin

Ο Mark Zuckerberg εξετάζει επένδυση δισεκατομμυρίων στη Ray-Ban

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy