23 Ιουλίου, 2024
Πολιτική

Σε οργανωτική ετοιμότητα θέτει ο Στέφανος Κασσελάκης τον ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7/24) η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση από την οικονομική επιτροπή για την κατάσταση στο κόμμα. Επίσης, κατατέθηκε κείμενο από 8 μέλη…

Στην Πολιτική Γραμματεία ήταν και οι διοικήσεις των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Η συζητητή θα συνεχιστεί  την ερχόμενη εβδομάδα. Με πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη, θα συγκροτηθούν από την Πολιτική Γραμματεία ομάδες που θα ασχοληθούν με τη ΔΕΘ. Οι ομάδες θα ασχοληθούν με τους τομείς: Στέγη, τράπεζες, ιδιωτικό χρέος, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, υγεία και εργασία.

Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τονίζουν επίσης, ότι αποφασίστηκε να γίνει αναπροσαρμογή και ανανέωση των κομματικών δικτύων σε αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό και σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Το κείμενο των 8

Στην Πολιτική Γραμματεία, κατατέθηκε κείμενο από τους διαφωνούντες 7 βουλευτές και τον Αλεξο Φλαμπουράρη, με το οποίο γίνεται κριτική στον πρόεδρο Κασσελάκη για την αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της Αύγης. Με δυο λόγια, λένε στο κείμενο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρώτα κλείνει την Αυγή και μετά ζητάει νομιμοποίηση.

Οι 8 αναφέρονται στο αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις στην Ελλάδα ενώ επισημαίνουν τις διαφωνίες τις καταστατικές και οργανωτικές που έχουν για όσα είπε ο Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή. 

Οι συναντήσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον κόσμο

Μπαίνοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε μια σύντομη συνομιλία με έναν άνδρα ανάπηρο, ο οποίος είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως προσπαθεί να επιβιώσει με 500 ευρώ το μηνά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, επανέλαβε για ακόμα μια φορά, ότι πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον στον απλό πολίτη.

Όσο για τα ραντεβού των πολιτών με τον Στέφανο Κασσελάκη, στο πλαίσιο των οποίων σήμερα σχηματίστηκαν ουρές κόσμου, αυτά θα συνεχιστούν…

 

 

 

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Δέκα χρόνια ήμουν «άστεγος» με ψυχική απόσταση με τη ΝΔ

admin

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στον Κασσελάκη για τα «χειρόγραφα» του Ιησού

admin

Ευρωεκλογές 2024 – ΝΔ: Το στοίχημα της Βόρειας Ελλάδας, ο κίνδυνος της αποχής και ο παράγοντας «Βόρεια Μακεδονία»

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy