20 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

ΣΕΒ: Τι προτείνει για βιομηχανική πολιτική, επενδύσεις, τιμές και μισθούς η υποψηφία πρόεδρος Ιουλία Τσέτη

Μείωση του μη μισθολογικού κόστους, πρόσβαση σε εργαλεία χρηματοδότησης, διαχείριση του κόστους της ενέργειας, επαναφορά ταχύτερων αποσβέσεων για επενδύσεις, σύνδεση της βιομηχανίας με την ακαδημαϊκή κοινότητα, και ολοκλήρωση του ψηφιακού μετασχηματισμού, περιλαμβάνονται στην ατζέντα της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΒ Ιουλίας Τσέτη όπως η ίδια επισημαίνει σε συνέντευξη προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κα Τσέτη, Πρόεδρος & CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) και γενική γραμματέας σήμερα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, συνδέει την επίλυση του προβλήματος της ακρίβειας με την ανάπτυξη της παραγωγικής βάσης ώστε να διασφαλιστεί -όπως επισημαίνει- αυτάρκεια και επάρκεια. Ενώ σε ερώτηση για την ύπαρξη -για πρώτη φορά- δύο υποψηφιοτήτων στον ΣΕΒ, απαντά ότι οι δύο υποψηφιότητες ενδυναμώνουν το θεσμό και δείχνουν κλίμα συσπείρωσης θετικό για την οικονομία.

Οι εκλογές για τη νέα ηγεσία του ΣΕΒ θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου. Υποψήφιοι για την προεδρία του Συνδέσμου είναι η κα Τσέτη και ο νυν αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τσακλόγλου: Σε 2 χρόνια περιμέναμε το νούμερο των εργαζόμενων συνταξιούχων που έχουν δηλωθεί σε λίγους μήνες

admin

Κίνα: «Ταραχή» στις αγορές συναλλάγματος από την μεγαλύτερη πτώση του γουάν τους τελευταίους δύο μήνες

admin

Αντίστοιχα τιμολόγια ρεύματος με το Μάρτιο δείχνει η χονδρική για τον Απρίλιο

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy