23 Απριλίου, 2024
Οικονομία

Στα 10,8 λεπτά το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Απρίλιο

ΡΙΚ αύξηση καταγράφει το πράσινο (ρυθμιζόμενο) τιμολόγιο ρεύματος της ΔΕΗ (Γ1/Ν1) για τον Απρίλιο, καθώς δεη σε 10,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες στους οικιακούς καταναλωτές.

Αντίστοιχα, η κατανάλωση πάνω από αυτό το όριο χρεώνεται με 11,8 λεπτά, ενώ η νυχτερινή τιμή είναι στα 8,2 λεπτά.
Η ΔΕΗ προσφέρει αυξημένη έκπτωση 15% για τον Απρίλιο, έναντι 10% το Μάρτιο, απορροφώντας έτσι μέρος της ανόδου που θα είχε αλλιώς το πράσινο τιμολόγιο.

Στα 12,5 λεπτά το μπλε-σταθερό

Παράλληλα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι μειωμένο μπλε (σταθερό) τιμολόγιο στα 0,125 ευρώ ανά κιλοβατώρα με σταθερό πάγιο στα 5 ευρώ το μήνα έναντι προηγούμενης χρέωσης στα 0,179 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Πρόκειται για το ΔΕΗ myHomeEnter για τους Οικιακούς πελάτες. Σημειώνεται ότι η νέα χρέωση που ανακοινώθηκε αφορά τόσο στην ημερήσια κατανάλωση όσο και στη νυχτερινή.

Για την προώθηση του προϊόντος, το πακέτο συνοδεύεται με έκπτωση 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό, καθώς επίσης, με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHomeEnter, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία ΔΕΗ GreenPass για 3 μήνες. Τέλος, η χρέωση είναι σταθερή για 12 μήνες.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

e-ΕΦΚΑ: Την Παρασκευή καταβάλλεται το αδειοδωρόσημο Πάσχα 2024 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

admin

Επιχειρήσεις: Από 1η Μαΐου τα νέα καταστατικά για αστική εταιρεία, κοινοπραξία και ετερόρρυθμη κατά μετοχές εταιρεία

admin

Σε 8 δόσεις η πληρωμή του φόρου εισοδήματος – Ποιοι θα λάβουν έκπτωση 3%

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy