25 Ιουλίου, 2024
Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο 24ωρο στη Θήβα – Ορκίζεται στις 29 Μαρτίου ανήμερα των γενεθλίων του

Στις 29 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του, αναμένεται να ορκιστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από χθες, Παρασκευή (15.03.24) έχει φορέσει τα χακί, υπηρετώντας ως απόδημος στο στρατόπεδο στη Θήβα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρώτη ημέρα του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο στη Θήβα κύλησε ομαλά, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

Σήμερα, Σάββατο (16.03.24) είναι ημέρα επισκεπτηρίου στο στρατόπεδο, ωστόσο δεν υπάρχει ενημέρωση για τον αν ο κ. Κασσελάκης θα δεχτεί κάποια επίσκεψη. Πάντως, έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του και δικούς του ανθρώπους μέσω μηνυμάτων.

Ο ίδιος έχει ενταχθεί σε θάλαμο μαζί με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, συμμετέχει στο πρόγραμμα της εκπαίδεθυης και στα κενά που υπάρχουν εργάζεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματούχων, προκειμενου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις, που έχει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας λόγω της Καθαράς Δευτέρας.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενταγμένος στο τρίτο γκρουπ των εξοδούχων, αλλά δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του για χορήγηση άδειας.

Θα παραμείνει στο στρατόπεδο έως τις 29 Μαρτίου, όποτε θα ορκιστεί, στη συνέχεια θα λάβει άδεια ορκωμοσίας, με την παρέλευση 5 ημερών θα επιστρέψει στο στρατόπεδο, από όπου θα πάρει το απολυτήριο.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Στέφανος Κασσελάκης στη Θήβα: Η αγκαλιά με μια «μικρή πριγκίπισσα», το σκυλάκι και οι φακοί επαφής

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ

admin

Κασσελάκης: Την Πέμπτη παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την Παρασκευή παρουσιάζεται στο στρατό

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy