21 Ιουλίου, 2024
Οικονομία

ΤΑΙΠΕΔ: Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση σύμβασης ΣΔΙΤ για το Κυβερνητικό Πάρκο «Ανδρέας Λεντάκης»

Την έγκριση της διενέργειας δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου για την ανάθεση σύμβασης σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για το έργο «Κυβερνητικό Πάρκο Ανδρέας Λεντάκης» με διενεργούσα αρχή το ΤΑΙΠΕΔ, ενέκρινε το Υπουργείο Οικονομικών.

Η έγκριση αφορά στην Α΄ Φάση του Διαγωνισμού και παρέχει εξουσιοδότηση στον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ να αποφασίσει την ημερομηνία έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας και το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την απόφαση του ΥΠΟΙΚ που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ καλείται να αποφασίσει την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών καθώς και την καταληκτική ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών, καθώς και να προβεί σε τροποποιήσεις αυτής και της Διακήρυξης.

Επισημαίνεται, πως το έργο αφορά στην κατασκευή, χρηματοδότηση, συντήρηση και λειτουργία του Κυβερνητικού Πάρκου «Ανδρέας Λεντάκης» στον χώρο που βρισκόταν το παλιό εργοστάσιο της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό.

Το σχέδιο αφορά στη δημιουργία διοικητικού συγκροτήματος κτιρίων και αστικού πάρκου σε μία έκταση 154 στρεμμάτων.

Το 70% της έκτασης θα περιλαμβάνει ελεύθερους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους πρασίνου. Η οικοδομήσιμη έκταση θα είναι το υπόλοιπο 30%, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα νέα κτίσματα διατηρώντας παράλληλα και ένα μέρος των ήδη υπαρχόντων κτιρίων τα οποία θα αποκατασταθούν.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΚΑ – Κατασκηνώσεις: Από 20 Μαΐου οι αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι περίοδοι

admin

Διεθνείς στρατιωτικές δαπάνες: Εκτινάχτηκαν κατά 6,8% – Έφτασαν στα 2,444 τρισ. δολάρια

admin

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy