15 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

TIME: Η LAMDA Development στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου

Στη φετινή λίστα με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρίες στον κόσμο κατατάσσεται η LAMDA Development, σύμφωνα με το διεθνούς εμβέλεια αμερικάνικο περιοδικό TIME.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της, η LAMDA Development δηλώνει ιδιαίτερη περηφάνεια, για την κατάταξη της από το διεθνούς εμβέλειας αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ στη φετινή λίστα «TIME100 Most Influential Companies» με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο.

Η ιδιαίτερα τιμητική ένταξη της LAMDA Development, μιας ελληνικής εταιρείας, στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσήλωσή της στη δημιουργία πρότυπων, καινοτόμων έργων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Το έργο του Ελληνικού, διακρίνεται διεθνώς και συμβάλλει στην ενίσχυση της φήμης και της εικόνας της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον.

Η «TIME100 Most Influential Companies» για το 2024, αναδεικνύει τις 100 πιο σημαντικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε όλους τους κλάδους, ξεχωρίζοντας σε αυτές την καινοτομία, την ηγεσία και την συμβολή τους στην κοινωνία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι για τη συγκρότηση της λίστας, το ΤΙΜΕ αναζήτησε υποψηφιότητες από διάφορους τομείς και διενήργησε έρευνα σε παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών του, καθώς και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΟΠΕΚΑ: Όλα τα θερινά προγράμματα για διακοπές και κατασκηνώσεις για τους αγρότες

admin

Ακίνητα: Συνεχίζεται η άνοιξη της ελληνικής αγοράς – Προοπτικές ανά κλάδο και νέες τάσεις

admin

Νορβηγία: Τριμηνιαία κέρδη ρεκόρ για το κρατικό επενδυτικό ταμείο – Ξεπέρασαν τα 102 δισ. ευρώ

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy