18 Ιουνίου, 2024
Οικονομία

Viohalco: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή

Την διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε σήμερα (28.5.2024) η Γενική Συνέλευση της Viohalco S.A., σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Viohalco αποφάσισε την έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και τη διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή.

Το μεικτό ποσό 0,12 ευρώ ανά μετοχή, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου μερισμάτων 30%, σύμφωνα με τη Βελγική νομοθεσία.

Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων του μερίσματος είναι η Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024). Η ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος είναι η Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, μέσω της τράπεζας ING Belgium.

Όσον αφορά τους μετόχους που οι μετοχές τους διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και τηρούνται στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε., η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω των Χειριστών του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), αφού τα ποσά καταβληθούν στους Χειριστές από το Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΥΠΑ: Στον Πειραιά η «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» – 100 επιχειρήσεις προσφέρουν πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας

admin

Κομισιόν: 500 εκατ. ευρώ για αύξηση της παραγωγής πυρομαχικών μέχρι το τέλος του 2025

admin

Η Κίνα και η Ιαπωνία συμφωνούν σε νέο οικονομικό διάλογο

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy